Ny elev

Er I tilflytter eller ønsker du af anden grund at dit barn skal starte på Løjt Kirkeby Skole er du altid velkommen til at kontakte skolen på tlf. 7376 8450.

Skal dit barn starte i 0. klasse efter sommerferien vil du som forældre modtage et informationsbrev i din e-boks i god tid inden opstart. Skoleindskrivningen foregår digitalt på hjemmesiden aabenraa.dk. På hjemmesiden er der også mulighed for at indskrive dit barn i skolens SFO.

O. årgang - skoleåret 2021-2022:
Informationsmøderne den 18. januar 2021 er desværre aflyst pga de skærpede Covid-19-restriktioner. I uge 2 er der sendt info-film om Løjt Kirkeby Skole og SFO Regnbuen til forældrenes E-boks. Har du som forælder yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skolens ledelse.

Skoledistrikt:

På Aabenraa Kommunes hjemmeside er der en oversigt, samt søgefunktion, hvor det er muligt at se hvilket område der er tilknyttet skolens distrikt.